Hvad laver Kirstineberg ECO?

 

Kirstineberg ECO er en nyopstartet virksomhed, der er et datterselskab af Kirstineberg A/S, hvor vi gør brug af vores mange erfaringer, og viden opbygget igennem de sidste 30 år, som producent af pottedyrkede nordmannsgran. I takt med den stigende efterspørgsel af økologiske produkter, har vi gennem Kirstineberg ECO, startede en økologisk produktion op, hvor vi producerer økologiske nordmannsgran (Abies Nordmanniana), samt økologiske Rødgran (Picea Abies).

Træet er et lille fint træ, som kan plantes ud efter jul.

Juletræerne bliver produceret efter de danske økologiske retningslinjer, hvilket betyder at alle led i processen er økologiske.

Vi ønsker med denne produktion at vise en vej for produktion af økologiske ægte pottedyrkede juletræer. Det er helt klart en faglig spændende udfordring, som går godt i tråd med hele virksomhedens filosofi, om at bæredygtighed skal være i centrum for alt det vi laver.

Vi går meget op i at lave et kvalitetsprodukt, hvilket gør vores økologiske træer er velegnet til at plante ud efter jul, eller potte dem om i en større potte. Dette gøres fordi træerne har et intakt rodnet, som lever videre. Både Kirstineberg A/S og Kirstineberg ECO, går meget op i bæredygtighed, derfor er vi certificeret i GLOBAL GAP, GRASP, og MPS. Herudover leverer vi på en række af FN’s verdensmål.