Ny og opdateret hjemmeside

Kirstineberg A/S, Gl. Kirstineberg Gods og Kirstineberg ECO, deler nu samme hjemmeside. Her kan du bl.a. læse om de forskellige produkter Kirstineberg A/S og Kirstineberg ECO dyrker. Herudover kan du læse om hvordan du kan få dine fantastiske Kirstineberg Juletræer leveret. Du kan læse om hvordan Kirstineberg lever op til en række af FN’s verdensmål, Global GAP, Grasp, og MPS Miljøcertificering.

På hjemmesiden til Gl. Kirstineberg Gods kan du læse om selve Gl. Kirstineberg Gods, og stedets historie, samt den fredede hovedbygning og tiendelade. Herudover kan du læse om landbruget, skovbruget, samt jagt og naturforvaltning på Gl. Kirstineberg Gods.

Kirstineberg ECO er en dattervirksomhed til Kirstineberg A/S, hvor der produceres pottedyrkede økologiske Nordmannsgran og Rødgran i potte. Du kan læse om de forskellige produkter Kirstineberg ECO tilbyder. Herudover kan du ligesom på Kirstineberg A/S læse om leveringsmulighederne af Kirstineberg ECO pottedyrkede juletræer.